top of page
RN Equi Bene - Hestemassør

Gitte Paulsen Andersen

Rita er kommet ved mine tre heste en del gange nu og jeg oplever at mine heste er super glade for hendes behandling af dem.
   Jeg oplever at Rita virkelig er der for at hjælpe mine heste. Hun er meget professionel og tager sig den tid der er nødvendigt for at løse det problem hesten har. Hun har stor indføling og kontakt med hesten, det gør at mine heste hurtigt slapper af og “fortæller” hvad der sker i deres krop.
   Mine tre heste er meget forskellige og har forskellige behov for behandling.


Balou er en ældre Nordbakke på 20 år som har forskellige problemer med kroppen. Han har lidt med ryggen og har også et ben der driller af og til. Når Rita har været, har jeg en mere glad hest, og han går i et bedre tempo. Hans muskler på ryggen er igen blevet veludviklet. Han har har også fået laser på benene og det har virkelig også en rigtig god effekt.

Dusty er Tinker blanding, og er modsat Balou meget sensitiv. Han viser meget hurtig, hvis noget gør ondt eller bare er lidt ubehageligt. Hos ham er det mest for at tage ting i opløbet, da han ellers hurtig bliver sur og reagerer kraftigt på omverden. Han nyder behandlingen så meget, at han næsten falder i søvn. Dagen efter en behandling kan han stadig gå og strække sig og gabe.

Raki er min lille shetlænder og hun har været urengående et stykke tid. Hun har ikke været hæmmet af det, hun har stadig løbet og leget med de andre og også gerne selve startet legen. Men jeg ville gerne hjælpe hende alligevel, og Rita har næsten fået hende helt rengående nu. Raki kan man også tydeligt mærke forskel på, når hun har fået behandling, og selv om hun kun er selskabshest, skal hun også have det godt. Rita’s priser gør det muligt, at jeg kan får alle tre behandlet jævnligt.
   Jeg kan varmt anbefale Rita, hun er virkelig dygtig og gør alt hvad hun kan, for at hjælpe din hest. Hun kommer til tiden og er nem at få en aftale ved. Priserne er fornuftige og hun holder løbende sin store viden omkring heste opdateret.

RN Equi Bene - Hestemassør

Christa Demuth

Rita er kommet til mine heste siden foråret i 2020, hvilket mine de har haft glæde af mange gange. Flere af mine heste er redningsheste, som kommer fra steder, hvor de er blevet lettere vanrøgtet og der ikke er blevet taget hensyn til deres ve og vel.

Jeg ønsker at mine heste skal have det som blommen i et æg, så derfor sørger Rita altid for, at hestene bliver afbalanceret og deres kroppe kommer i en bedre tilstand, så de kan rette op på de skavanker, som de har fået tilført tidligere i livet. Sammen tilrettelægger vi deres fremtidige vej, hvor der tages højde for deres fysiske og psykiske tilstand, samt bedre fodring. Alt dette for at hestene skal komme i god huld og lave korrekt muskelsætning. 

   I sensommeren 2020 købte jeg bl.a. traveren Livi Pharell på 3 år. Han var desværre underernæret og lignede på ingen måder en ung herre på 3 år. Han var utrolig nervøs og kunne næsten ikke røres. Meget af den første tid blev brugt på tilvænning af omgang med mennesker.
   Livi var desværre så uheldig lige før nytår, at han på dum vis kom til at side fast i en dør sammen med en anden hest. Han fik flere ryghvirvler rygget ud af deres normale position, bækkenet slemt vredet ud af sin normale position, samt fik sit korsben utrolig meget klemt. Så slemt, at flere af nervebanerne ned til bagbenene blev klemt af. Dagen efter begyndte han at slingre utrolig voldsomt på bagbenene - så slemt, at han nærmest ikke kunne gå. Hans bagpart blev ved med at falde til enten den ene eller anden side. Balancen var helt forsvundet. Hans bagben blev også utrolig tykke og halen langt slattent ned og kunne ikke løftes af sig slev, pga. de klemte nervebaner. Vi var sikre på, at den kære Livi skulle aflives, fordi det var så slemt. 

   Rita var hurtig til at rykke ud for at hjælpe - hvilket nok har reddet hans liv. Allerede efter én afbalancering, kunne vi se forbedringer, men der var selvfølgelig stadig meget at arbejde med. Hun kom igen 2 dage efter, for at rette så meget som muligt, inden Live begynde at få alt for mange spændinger de forkerte steder. Det hjalp utrolig meget. Efter blot et par dage, blev han en mere og mere glad hest. Derefter fik han fri i 1,5 måned, for at kunne sunde sig og Rita tjekkede igen op på ham. Han har nu fået grønt kort, til at fortsætte træningen.

  Jeg er utrolig taknemmelig for, at Rita har kunnet hjælpe.

Anbefalinger

Rita ved hvad hun har med at gøre og er rigtig god til at forklare hvor problemet sidder og hvad hun gør for at afhjælpe det. Er stille og rolig i håndteringen med hesten. Kan kun kun anbefale Rita.

Dejlig tilgang til hestene og tager sig godt tid til at mærke hesten efter.

Ingen hest for stor og ingen pony for lille

De varmeste anbefalinger herfra.

Ursula Hansen

Lunii Andersen

Så dygtigt og god rådgivning igennem hele processen.

Varmeste anbefalinger herfra! Har gjort en kæmpe forskel for vores pony.

Tanja Thøisen

Anja Tirsgaard

Tusinde tak! Vi er så glade for din hjælp!

Moontje siger tusind tak!

Tine von Qualen

Thomas Hagensen

Det er ikke kun Didrik der nyder Ritas selskab. Mega god behandling og så dygtig til at forklare hvad hun laver.

Ann Elisabeth Schrøder

Mine varmeste anbefalinger!

Lene Kulmbach

Mine varmeste anbefalinger går til Rita!
Hun kender virkelig sit håndværk - yderst professionel og super dygtig!

Kære Rita,

Tak for din indsats med tilridning af Taranta. Du skal vide, at jeg sætter stor pris på dit arbejde og din måde at tilgå Taranta på. Du er fantastisk :-)

Tak for det gode samarbejde.

Maria-Chanette M. Ellekilde

Heidi Christiansen

RN Equi Bene - Hestemassør

Cilie Deigaard

Tilbage i oktober 2019 blev min plag, Bøffen sparket voldsomt i hovedet, der resulterede i et åbent kraniebrud og et blindt øje. Da Bøffen var kommet ovenpå og var begyndt at komme på fold fuldtidigt og vi stille og roligt skulle igang med træningen, havde jeg stadig en meget slukket hest. Gnisten i øjnene var væk og kroppen så forfærdelig ud. Rita kom ud til ha og ved første afbalancering havde han svært ved at acceptere og tage imod og slappe af, men det blev bedre Hun kom igen ca. en uge efter og sådan fortsatte vi med at forlænge en uge ad gangen. Nu et år efter bruger vi hende stadig og der er ingen tvivl om, at jeg har fået en hest med en krop i balance og en hest der bygger sine muskler korrekt op. Vi vil fortsat bruge Rita til forebyggende arbejde.

IMG_6842.jpg

Henriette Lybeck

Jeg har nu brugt Rita, som behandler til min friser Moontje i 1 1/2 og jeg har haft fornøjelsen af at have Rita som underviser de sidste 4 mdr. Rita har gjordt en kæmpe forskel både for mig, min ridning og bestemt også min hest

.

Jeg startet mit bekendtskab med Rita, da jeg havde en hest der ikke, fungeret optimal under ridning. Rita undersøgt hende og fandt bland andet et låst tungeben, et skævt bækken og generelt en hest med mange låsninger. Rita lavede en behandlingsplan, kom med helt konkrete øvelser, der kunne styrke Moontje og forbedre hendes udfordringer.

Jeg er bestemt ikke nogen Rutineret rytter, faktisk var det mere end 20 år siden jeg ejet en hest, og har igennem årene fået nogle udfordringer med bevægeapparatet. Rita og jeg har arbejdet på rytter opstilling og at ride fra sædet, dette er opnået via elastik, bolde under røven samt benene for at give mig en kropsbevidsthed, som jeg ikke tidligere har været bevidst omkring i min ridning.

Derudover har vi arbejdet på en selvgående hest, der har en sund holdning og som man ikke skal knokle med at flytte.

Jeg har haft nogle dygtig underviser tidligere, men Rita forstå bare at forklare det i billede, som for mig gør det letter at huske i den daglige træning. Det hænger bare så godt sammen at ens underviser også behandler ens hest, man får virkelig en 360 grads vinkel på både hest og rytter

Jeg kan kun varmt anbefalede Rita, både som behandler og underviser!

RN Equi Bene - Hestemassør

Julia Gugolka

Mine tre heste elsker, når Rita kommer på besøg. Det er så lækkert, når mine heste er blevet afbalanceret . De bliver så dejlig bløde og smidige igen, når hun har været på besøg. Jeg tror ikke Tania havde været så god, hvis Rita ikke havde været på besøg. Hun er bedre end aldrig før og i en rivende udvikling. Med god træning og regelmæssige afbalanceringer begynder mine heste at sætte deres muskler mere korrekt, samt bliver meget bedre i ridningen. Det er især vigtigt for mig, da mine heste ikke alle har haft en let start på livet, inden de er kommet til mig.

bottom of page